Losev

Tatvan'da Sahil Yolu Park ve Bahçeler Yeniden Düzenlecek

Videoyu Aç Tatvan'da Sahil Yolu Park ve Bahçeler Yeniden Düzenlecek
A
a

Tatvan ilçesindeki sahil yolu ve park ile bahçelerde çevre düzenlemesi çalışmaları başlatılacak.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Van Gölü'nün Tatvan sahil kesiminde dolgu çalışmaları başlatacaklarını ve sahil yolunda çevre düzenlemesi yapacaklarını söyledi.

Sahil yolunda gelişi güzel yapılan yapılar ve bırakılan kulübelerin kaldırılacağını ifade eden Aksoy, "İşletme Mahallesi'ndeki İşletme Parkı'nda kulübe kuran tüm vatandaşlarımızla görüşmeler yaptık ve kendilerini toplantıya davet ettik. Yaptığımız toplantılarda yazılı ve sözlü ikazlarımızı yaptık ve oradaki tüm kulübeler kaldırılacak. Geriye kalan yerler ise sahildeki projemiz kapsamında yapılacak olan döküm ve dolgu alanındaki işlerimizi etkilemeyecek şekilde çalışmalarımızı başlatacağız.

Sahil projemiz kapsamında, sahil alanındaki düşük yerler, yapılacak olan dolgularla düzleştirilecek. Yeşil alanlarla mesire ve piknik alanları belirlenecek. Ailelerimizin rahat edebileceği yerler oluşturulacak ve çay bahçeleriyle çocuk oyun alanları olacak. Sahil kesiminde ise konaklama yerleri belirlenecek. Amacımız, Tatvan'a yakışır bir sahil düzenlemesi yaparak, görsel alanda da ilçeye prestij kazandırmaktır. Çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımız hafta sonlarını burada değerlendiriyor.

Biz burayı ülke ve dünya geneline açarak turizme de büyük ölçüde katkı sunacağız" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.