DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da sağlık çalışanlarına maske dağıtıldı

Videoyu Aç Tatvan'da sağlık çalışanlarına maske dağıtıldı
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından korona virüs salgını ile mücadele kapsamında sağlık çalışanları ve Kolluk kuvvetlerine ücretsiz koruyucu yüz siper maskesi dağıttı.

Tatvan Belediyesi , tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de etkili olan korona virüs salgınına karşı önlem çalışmaları kapsamında, Tatvan Belediyesi Spor Kulübü hocalarının ürettiği siper maskeleri İlçede bulunan hastane, Aile Hekimliklerine, Kolluk Kuvvetlerine ve 112 de görev yapan personellere koruyucu siperlikleri dağıttı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yaptığı açıklamada, "Tatvan Belediyesi olarak, ülkemizde ve ilçemizde korona virüs nedeniyle sağlık çalışanları ve Kolluk Kuvvetlerinin korunmasına yönelik neler yapabiliriz  düşüncesiyle ilk etapta Cerrahi Maske dağıtımı gerçekleştirdik. Ardından Spor Kulübü hocalarımızın ürettiği  siper maskeleri dağıttık.

Maskelerimizi İlçemizdeki aile hekimliklerinin tamamına ve İlçemizde bulunan özel hastaneye ve 112'de çalışan arkadaşlarımıza ve Kolluk Kuvvetlerine dağıttık. Bu zorlu süreçte sağlık çalışanları ve Kolluk Kuvvetlerinin görevlerinin başında aktif bir şekilde 7/24 zor şartlar altında görev yapmakta olduğunu biliyor ve bunlara da şahitlik ediyoruz.”diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.