DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek

Videoyu Aç Tatvan'da ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek
A
a

Tatvan ilçesinde kaymakamlık, belediye, kurumlar ve hayırsever iş adamlarının ortak girişimi ile Ramazan ayı boyunca iftar yemeği verilecek.

Ramazan Bayramı'na kadar her gün ilçenin İşletme Düğün ve Konferans Salonu'nda iftar yemeği verileceğini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan'da iftar çadırı adı altında artık geleneksel hale gelen iftar yemeğini vermeye devam edeceklerini söyledi.

Her yıl iftar yemeği programı düzenlediklerini kaydeden Aksoy, şu ifadeleri kullandı: "Ramazan ayı paylaşma, bolluk ve bereket ayıdır. Bu vesileyle Tatvan Kaymakamlığı ile yaptığımız ortak organizasyon kapsamında ilçe halkını Ramazan ayı boyunca aynı iftar sofrasında buluşturmaya çalışacağız. Organizasyon kapsamında belirlenen yerde her gün iftar yemeği verilecek. Bu organizasyona diğer kurumların yanı sıra işadamları da destek verdi. Fakir ve zengin ayrımı olmadan insanların aynı sofrada bir araya gelmesi de Ramazan ayının ayrı bir güzelliğidir. İnşallah Ramazan ayı boyunca bu bereketi aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bunun yanında iftar yemeği almak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da iftar saatlerine yakın saatlerde yanlarında getirecekleri yemek kaplarıyla iftar yemeklerinden alabilecekler. Ben bu vesile ile tutulan oruçların kabul olmasını diliyor ve Ramazan ayının tüm halkımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.