Losev

Tatvan'da Polis ve Muhtarlar Beraber Eğlendi

A
a

Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından Tatvan ilçesinde düzenlenen dayanışma yemeğinde bir araya gelen polis ve mahalle muhtarları emniyet müdürlüğü korosunun Kürtçe ve Türkçe şarkıları eşliğinde halay çekip eğlendi.

Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadedtin Akgüç ve Tatvan Emniyet Müdürü Hikmet Başer’in başını çektiği halayda Bitlis, Tatvan ve Güroymak’ta ki mahalle muhtarlarıyla polisler, emniyet müdürlüğü korosunun okuduğu Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde hem halay çekti hem de birlik ve beraberlik mesajları verirdi.
 
Tatvan Polis Kampında verilen dayanışma yemeğinde konuşan Bitlis Emniyet Müdürü Sadedtin Akgüç, “Bu gün merkez ve ilçe muhtarlarımızla biraraya geldik. Bu birliğin ve beraberliğin güzel bir göstergesidir. Katılım eksiksiz oldu. Buda bizleri ziyadesiyle menun etti. Günün büyük bölümünü mahllelerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için uğraşan kıymetli muhtarlarımızla birlikte felekten bir gece çaldık. Bu dostluk köprüsünün devamı açısından muhtarlarımızdan çok talep var. Ben bu gecede bizleri yalnız bırakmayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Yemek programı ve yapılan konuşmların ardından muhtar ve polisler hep birlikte Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde uzun süre halay çekti. Çekilen halayların ardından muhtarlar Kürtçe şarkılar seslendirdi. Şenlik havasında geçen programda konuşan muhtarlar ise birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.