Losev

Tatvan'da parklara aile dostu salıncak

Videoyu Aç Tatvan'da parklara aile dostu salıncak
A
a

Tatvan’da ilk kez Tatvan Sahil Parkında hizmete sunulan ebeveyn ve çocuk salıncağı ilgi odağı oldu. Salıncak sayesinde aileler çocukları ile birlikte eğlencenin keyfini çıkarıyor.

Tatvan Belediyesi, yapılan bu oyun parkıyla hem ebeveynlerin hem de miniklerin birlikte eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayacak yeni bir çalışma başlattı.

Tatvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü farklı bir hizmeti daha Fatihlilerle buluşturdu. İmalatı özel olarak yaptırılan ebeveyn salıncağı Tatvan Sahil Parkında Tatvan’lıların hizmetine sunuldu Şimdilik iki parka kurulan ebeveyn ve çocuk salıncağı vatandaşların ilgi odağı oldu. Tatvan’da ilk kez Belediye tarafından kurulan salıncak sayesinde çocuklarıyla birlikte sallanan ebeveynler göz teması kurarak, yüz yüze eğlenebilme imkanı buluyor. Güvenliğin ön planda tutulduğu salıncakta korumalı salıncaklar sayesinde çocuklar ebeveynleriyle gönül rahatlığıyla sallanarak keyifli zaman geçiriyor.

Ebeveyn ve çocuk salıncağını kullanan anne ve babalar da yenilikten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuklarıyla birlikte sallanmanın keyfini, mutluluğunu yaşayan anneler yeni salıncağı çok sevdiklerini söyleyerek, bu hizmeti düşünüp parka getiren Tatvan Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Salıncak keyfine farklı bir boyut kazandıran ebeveyn ve çocuk salıncağı, Tatvan Belediyesi tarafından ihtiyaca göre diğer parklara da yerleştirilecek.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.