DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da okuma-yazma seferberliği başladı

Videoyu Aç Tatvan'da okuma-yazma seferberliği başladı
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan Okuma yazma bilmeyen kalmasın seferberliği kapsamında, Bitlis’in Tatvan ilçesinde de çalışmalara başlandı.

Çalışma kapsamında Tatvan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kazım Acar ile birlikte köy okullarını gezen Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, köy okullarındaki okul idarecileri ve öğretmenlerle okuma yazma seferberliği hakkında toplantı yaptı.

İlçeye bağlı Alacabük, Güntepe ve Göllü köylerindeki okullarda toplantılar gerçekleştiren Yüzer, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın talimatları doğrultusunda ilçenin en ücra köylerinde bile okuma yazma bilmeyenlere ulaşmak için titiz çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Çalışma kapsamında tüm köyleri gezeceklerini kaydeden Yüzer, İnşallah ilçemiz merkezinde ve ilçemize bağlı hiçbir köyde, mezrada okuma yazma bilmeyen herkese ulaşacağız. Kaymakamımız Mehmet Ali Özkan'ın direktifleri doğrultusunda sıkı bir çalışma başlattık ve bu çalışma kapsamında şuan köyleri geziyoruz. Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalarımızın meyvelerini İnşallah kısa sürede alacağız dedi. 

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.