Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan'da öğrencilere ücretsiz kayak eğitimi veriliyor

Videoyu Aç Tatvan'da öğrencilere ücretsiz kayak eğitimi veriliyor
A
a

Tatvan ilçesinde derslerinde başarılı olan dezavantaj grubundaki 60 öğrenciye, sömestri tatili boyunca ücretsiz kayak eğitimi veriliyor.

Tatvan Kaymakamlığı koordinatörlüğünde Tatvan Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile ilçenin Rahva mevkiindeki kayak tesisinde yarıyıl tatili boyunca öğrencilere kayak eğitimi verilerek, ara tatili gönüllerince eğlenerek ve stres atarak geçirmeleri sağlanacak.

Öğrencilere yönelik kayak eğitimi hakkında gazetecileri bilgilendiren Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 30'ar kişilik 2 gurup halinde verilecek olan kayak eğitiminden 60 öğrencinin faydalanacağını söyledi. Çocuklarımız eğitim öğretim süresince derslerine odaklanarak başarılı olmaya çalışıyor. Bizler de öğrencilerimizin başarıyı yakalamaları ve kendilerini iyi yönde geliştirmeleri konusunda her zaman onlara destek oluyoruz. Yarıyıl tatilini değerlendirmeleri için öğrencilerimiz için kayak eğitimi programı düzenledik. İlgili kurumların işbirliğiyle derslerinde başarılı ve dezavantajlı 60 öğrenci belirlendi. Kayak elbisesi ile kayak takımları kullanımlarına sunuldu ve kayak eğitimi aldıkları bölgede rahat edebilmeleri için tüm imkanlar sağlandı. Öğrencilerimizin ailelerinin izniyle eğitimciler eşliğinde 30'ar kişilik 2 gurup oluşturduk ve kayak eğitimlerinin birinci etabı başladı. Toplamda 60 öğrencimiz yarıyıl tatili sonuna kadar kayak tekniklerini öğrenmiş olacaklar dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.