Losev

Tatvan’da kütüphane açılışı gerçekleştirildi

Videoyu Aç Tatvan’da kütüphane açılışı gerçekleştirildi
A
a

Tatvan ilçesindeki Mehmetçik İlkokulu’nda kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile eşi ve aynı zamanda Gönül Elçileri Tatvan Temsilcisi Arzu Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği katkılarıyla Mehmetçik İlkokulu’na kazandırılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Kütüphanenin kurulmasında emeği olan herkese teşekkür eden Kaymakam Özkan, kütüphanedeki öğrencilerle ilgilenerek, kitap okuma konusunda nasihatlerde bulundu.

Kütüphaneye ayrıca 200 adet kitap desteğinde bulunduklarını ifade eden Gönül Elçileri Tatvan Temsilcisi Arzu Özkan ise, okula aynı zamanda 2 anasınıfı da kazandırdıklarını ve ileriki günlerde açılışını gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Kütüphaneyi çok beğendiğini belirten Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz da, emeği olanlara teşekkür ederek, kütüphaneye 400 adet kitap desteğinde bulunacaklarını kaydetti.

Bitlis İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fesih Yıldız da, yazmış olduğu 25 Saniye Deprem isimli 4. kitabından 10 tanesini kütüphaneye bağışlayacağını söyledi.

Açılış kurdelesi kesilmesinin ardından kütüphanenin kurulmasında katkısı olanlara plaket verildi ve davetliler için yaş pasta kesildi.

Kütüphane açılışına Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, İlçe Halk Eğitimi Müdürü Kazım Acar, Okul Aile Birliği Başkanı Yılmaz Lebit, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.