Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan’da Kur’an Kursu açılışı yapıldı

Videoyu Aç Tatvan’da Kur’an Kursu açılışı yapıldı
A
a

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak’ın katılımıyla, Tatvan ilçesindeki Sakine Kalyoncu Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu açılışı yapıldı.

Açılışa, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani ve arsayı hibe eden hayırsever ilçe sakini Mehmet Sarsılmaz ile Kalyoncu ailesini temsilen Dr. Songül Kalyoncu’nun yanı sıra kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an Kursu binasının, hayırsever ilçe sakinlerinden Mehmet Sarsılmaz’ın bağışladığı arsa üzerine, Kalyoncu ailesi ve Tatvan Müftülüğü işbirliği ile inşa edildiği belirtildi.

Program akışı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program, Tatvan İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş’ın açılış konuşması, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ile Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ın konuşmaları, teşekkür belgesi takdimi ve Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani’nin dua okumasıyla devam etti.

Tatvan İlçe Müftülüğü bünyesinde düzenlenen programa katılan davetliler, açılışın ardından Kur’an Kursu'nu gezdi. Program, yapılan ikramların ardından sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.