Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan'da KOBİ-GEL gelişim destek programı gerçekleştirildi

Videoyu Aç Tatvan'da KOBİ-GEL gelişim destek programı gerçekleştirildi
A
a

Tatvan ilçesinde KOBİ-GEL Gelişim Destek Programı ve Kadın İşletmelere Finansman ve Destek Programının Tanıtımı İşletme Merceği Uygulaması seminerleri düzenlendi.

KOSGEB tarafından KOBİ-GEL Gelişim Destek Programı tanıtım semineri odamızda gerçekleştirildi. 
 
Kosgeb Uzman Yardımcısı Kürşat Köse tarafından verilen proje tanıtımından sonra söz alan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, KOSGEB tarafından desteklenen bütün imalatçıların projelerinin desteklenmesi için her türlü çabayı göstereceklerini, ayrıca KOSGEB Başkanımızla yaptığımız görüşmede bölgemizden gidecek projelere pozitif ayrımcılık yapılacağı belirtti. Projelerin yazılımda ara eleman ihtiyacını olduğunu belirten Dağdağan, bu konuda da bir çalışma yaptıklarını ve proje yazılımda hizmet veren arkadaşların gerekirse üniversiteden uzman biri tarafından yeniden eğitime tabi tutulacağının çalışmalarını yapacaklarını söyledi.

Kosgeb Proje Uzman Yardımcısı Kürşat Köse tarafından gerçekleştirilen eğitime, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Dağdağan, Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin, Ahlat ESO Başkanı Mesut Şeker, TATSO'ya kayıtlı tacirlerimiz, ve vatandaşlar katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.