Losev

Tatvan'da karne heyecanı: 21 bin 913 öğrenci karne aldı

Videoyu Aç Tatvan'da karne heyecanı: 21 bin 913 öğrenci karne aldı
A
a

Eğitim – öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Bitlis’in Tatvan ilçe genelindeki 21 bin 913 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Karne günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ile birlikte Tatvan 75. Yıl Vakıfbank İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, öğrencilerin karne heyecanı ve mutluluklarına ortak oldu. Sınıfları dolaşarak okuldaki minik öğrencilerle hem sohbet eden hem de karnelerini dağıtan Kaymakam Erkan, öğrencilerden yaz tatili planlarını dinledi. Yaz tatili için öğrencilere nasihat ederek önerilerde bulunan Kaymakam Erkan, öğrencilerden yaz tatilini iyi değerlendirerek bol bol kitap okumalarını ve ailelerine yardımcı olmalarını istedi.
 
Karne dağıtım töreninin ardından okulun idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelen Kaymakam Murat Erkan, öğretmenlerin eğitimdeki rolünün önemine vurgu yaptı. Katkılarından dolayı öğretmenlere teşekkürlerini ileten Kaymakam Erkan, öğretmenlere iyi bir tatil dileğinde bulundu.
 
Düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Erkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Şube Müdürü Halil Akhan katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.