DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan’da Halaylı İşçi Bayramı Kutlaması

Videoyu Aç Tatvan’da Halaylı İşçi Bayramı Kutlaması
A
a

Tatvan ilçesinde bir ilke imza atılarak 1 Mayıs İşçi Bayramı Belediye ve Hak-İş Sendikasının belediye çalışanlarına yönelik düzenlediği yemekli eğlence programı ile kutlandı. Düzenlenen etkinlikte işçiler belediye başkanı ile birlikte Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendiler.

Tatvan ilçesindeki bir kafede düzenlenen eğlence programı işçilere temek ikramında bulunulmasıyla başladı. Ardından canlı müzik eşliğinde halaya kalkan işçiler Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Baki Menteş ile birlikte Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde halaylar çektiler. Şenlik havasında geçen işçi bayramı kutlamasında ayrıca bir ilke imza atılarak, ilk defa bu denli bir programla işçi bayramı kutlanmış oldu.

Düzenlenen programın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, tüm işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladığını söyledi.

Tatvan’da bir ilke imza atarak ilk defa belediye ve sendika işbirliği ile 1 Mayıs kutlaması yaptıklarını ifade eden Başkan Aksoy, “Tatvan’a hizmet eden emekçi kardeşlerimize bir günün değil her günün böyle bayram şeklinde geçmesini diliyorum. İşçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşallah Tatvan adına devraldığımız bu bayrağı en güzel yere dikmek için gayret göstereceğiz. Bu Tatvan’a hizmet yarışıdır, Tatvan’a ne gerekiyorsa onu yapma yarışıdır. Bu nedenle bu yarışta emeği geçen tüm işçi ve emekçi kardeşlerime gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Gerçekten ben hepsinin çalışmasından son derece memnunum. İşçilerimizin gayretiyle inşallah bu hizmetimiz kesintisiz devam edecektir. Bizlerde inşallah şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizi yalnız bırakmayacağız. Bu vesile ile ben 1 Mayıs’ın başta Tatvanımıza, ülkemize huzur ve barış getirmesini diliyor ve tekrardan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin gününü kutluyorum.” Diye konuştu.

Hak-İş Sendikası Bitlis Temsilcisi Ayhan Uygun ise, düzenlenen etkinlikten duyduğum memnuniyeti dile getirerek, böyle önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan belediye ekibine teşekkürlerini iletti.

Düzenlenen eğlence programı gece geç saatlere kadar çekilen halay ve canlı müzikle son buldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.