Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan'da gözaltına alınanlardan 5 kişi tutuklandı

Videoyu Aç Tatvan'da gözaltına alınanlardan 5 kişi tutuklandı
A
a

Bitlis’te PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında 5 kişi tutuklandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülen kapsamlı ve duyarlı çalışmalar neticesinde; 30 Kasım 2016 tarihinde Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "terör örgütü üyesi olmak, terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunmak, terör örgütüne yardım ve yataklık etmek" suçlaması ile 7 şahsa yönelik Tatvan ilçesinde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyon neticesinde gözaltına alınan şahısların emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından 7-8 Aralık 2016 tarihlerinde adli makamlara sevk edildikleri ifade edilen açıklamada, "(Demokratik Bölgeler Partisi'nden Tatvan eski Belediye Başkanı A.O.'nun da aralarında bulunduğu L.B., H.Ç., E.A. ve R.Ç. isimli 5 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, F.T. ve K.K. isimli şahıslar ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile kararlıkla devam etmekte ve edecektir" denildi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.