Losev

Tatvan'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı

Videoyu Aç Tatvan'da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı
A
a

Tatvan’da Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Türkiye’nin en büyük Feribotu ile Dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’nde düzenlenen feribot turu ile kutlandı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 92’inci yıl dönümü dolayısıyla ilçe Kaymakamlığı koordinasyonunda Vangölü Feribot İşletme Müdürlüğü ve Tatvan Liman Başkanlığı tarafından kutlama programı düzenledi.

Sabah saatlerinde ilçe Kaymakamlık bahçesinde çelenk sunma töreni ile başlayan program ilçe Kaymakamı  Mehmet Ali Özkan’ın da katılımıyla Türkiye’nin en büyük feribotu olan Sultan Alparslan Feribotu ile düzenlenen feribot turu ile devam etti. Türkiye’nin en büyük Feribotu ile Dünyanın en büyük sodalı gölü olan Van Gölü’nde düzenlenen feribot turu ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çok sayıda vatandaş ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen kutlama programı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan vatandaşlar Türkiye’nin en büyük feribotuyla, Dünyanın en büyük gölü üzerinde halay çekerek gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Türkiye’nin en büyük feribotu olan Sultan Alparslan Feribotunda düzenlenen programda konuşan Van Gölü Feribot İşletmesi Müdürü Yılmaz Şimşek ve Tatvan Liman Başkanı Abdurrahman Aki günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından program halk oyunu ekiplerinin gösterileri, şarkılar eşliğinde halaylar çekilmesi ve Van Gölü üzerinde yapılan feribot turu ile sona erdi.

Düzenlenen programa Kaymakam Özkan, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.