Losev

Tatvan'da asfalt kaplama ve yol yapım çalışmaları devam ediyor

Videoyu Aç Tatvan'da asfalt kaplama ve yol yapım çalışmaları devam ediyor
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından ilçe merkezinde yürütülen asfalt kaplama, kilit parke taşı döşeme ve yol yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Bahçelievler, Dumlupınar, Aydınlar, Hidayet ve Fatih mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam eden Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son olarak Cumhuriyet Caddesi’ne dikey uzanan sokaklarda sıcak asfalt serimi için zemin hazırlama çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “Cadde ve sokaklarımızda kış mevsimi öncesinde çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Bilindiği gibi aynı anda birçok mahallemizde yol yapım çalışmamız var. Hiç bir ayrım yapmadan tüm sokaklarımızı yeniliyoruz. Şuanda altyapı çalışmalarımızı tamamladığımız dikey uzanan sokaklarımızda asfalt çalışmalarına bugün itibari ile başladık. Kısa sürede hizmete tekrar açacağız bu yolları. İnşallah sezon sonuna kadar imkanlarımız doğrultusunda büyük oranda yollarımızı tamamlamış olacağız. Tatvan'ımızın hakettiği güzelliğe kavuşmasına az kaldı" dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.