Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan'da AK MASA 20 ayda 91 bin çağrı aldı

Videoyu Aç Tatvan'da AK MASA 20 ayda 91 bin çağrı aldı
A
a

Etkin bir şekilde çalışmaya başlayan ALO 153 Çağrı Merkezi, vatandaşın derdiyle dertlenip onların sorunlarına çözüm üretiyor. 7 gün 24 saat çalışan ALO 153 Çağrı Merkezi'nin kayıtları buradaki personel tarafından ilgili birimlere yönlendiriliyor.

Etkin bir şekilde çalışmaya başlayan ALO 153 Çağrı Merkezi, vatandaşın derdiyle dertlenip onların sorunlarına çözüm üretiyor. 7 gün 24 saat çalışan “ALO 153 Çağrı Merkezi”nin kayıtları buradaki personel tarafından ilgili birimlere yönlendiriliyor.

Ayrıca sosyal medya ve WhatsApp ihbar hattı üzerinden gelen taleplerde ak masa üzerinden kayıt altına alınıyor. Tatvan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'e bağlı Ak Masa Birimi, 20 ayda 91 bin 56 çağrıya ve sosyal medya ve WhatsApp ihbar hattına cevap verdi.

153 Ak Masa hattı ile vatandaşların taleplerini daha rahat ve hızlı bir şekilde dile getirdiklerini belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani şu açıklamalarda bulundu. "Vatandaslar ile iletişimi artırmak için 7 gün 24 saat çalışan ‘ALO 153 Çağrı Merkezi’ni göreve geldiğimiz zaman aktif hale getirdik. Hangi birime talep geliyorsa arkadaşlarımız ilgili birime bilgi veriyor. Oradaki arkadaşımız vatandaşın talebini değerlendirerek bir kaldırım, bir arıza neyse talebi veya bir sosyal belediyecilik adına yapılması gereken ne varsa, ilgili birime haber veriyor. Kendi içerisinde, çözümler üretip yeniden vatandaşımıza geri dönüş sağlıyor. Aylık olarak arama raporlarını inceleyerek sorunun çözümü konusunda ilgili birimlerimiz ile değerlendirme yapıyoruz. 153 Ak Masa hattı sayesinde kontrol mekanizması da oluştu" dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.