DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan'da 300 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı

Videoyu Aç Tatvan'da 300 Öğrenciye Bisiklet Dağıtıldı
A
a

Sağlık Bakanlığı’nın “sağlık için pedalla” projesi kapsamında, Tatvan Belediyesi tarafından derslerinde başarılı olan ilçe genelindeki 300 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.

İşletme Parkı’nda "Sağlık için pedalla" sloganıyla düzenlenen programda konuşma yapan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, derslerinde başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, tüm öğrencilerin derslerinde daha çok başarılı olmalarını istedi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, “derslerinde başarılı olan öğrencilerimizi her sene olduğu gibi bu sene de bisiklet hediyesi ile ödüllendiriyoruz. Geçen sene başarı sıralamasına girmiş 200 öğrencimizi ödüllendirdik. Bu sene de derslerinde başarılı olan 300 öğrencimizi tespit edip bugün düzenlendiğimiz törenle bisiklet hediye ediyoruz. Gençlerimizin okula ve derslerine ayrı bir önem vermesi gerekiyor. Öğretmenlerinin ve velilerinin sözlerini dinlemesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması ve bol bol ders çalışması gerek. Başarılı olan her öğrencimizi hediyeler ile ödüllendireceğiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, derslerinde başarılı olup bisiklet hediyesini alan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından derslerinde başarılı olan ilçe genelindeki ve bağlı köylerdeki 300 öğrenciye, Tatvan Belediyesi tarafından bisiklet dağıtıldı.

Programa, Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş ile Genel Sekreter Muhammed Zahid Kuldaş, Bitlis Sağlık İl Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yaşar Akay, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, veliler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.