Losev

Tatvan'da 24 Yaşındaki Genç Boğularak Yaşamını Yitirdi

A
a

Tatvan ilçesinde yüzmek için Van Gölü’ne giren 24 yaşındaki bir genç boğularak yaşamını yitirdi.

Olay bugün saat 12:30 sularında Tatvan İşletme Mahallesinde yer alan iskele sahilinde meydana geldi. Mardin doğumlu Ankara Üniversitesi Sosyoloji bölümü söğrencisi E.D. isimli genç, arkadaşlarıyla birlikte tatile geldiği Tatvan'da gölde yüzmek isterken boğularak can verdi. Arkadaşlarıyla birlikte gölde bir süre yüzen E.D. isimli genç, kısa bir süre sonra gözden kayboldu. E.D'nin suda yüzerken çırpındığını gören arkadaşları durumu hemen çevredekilere haber verererek yardım istediler. Çevredeki vatandaşlar E.D.’yi kurtarmak için uzun süre çaba sarf etmesine rağmen gözden kaybolan E.D.'yi bulamayan vatandaşlar, hemen 112 acil ekibine, polise ve sivil savunma ekiplerine haber verdiler. 
 
SİVİL SAVUNMA BİR SAAT GEÇ GELDİ
 
Sivil savunma ekiplerinin bir saat gecikmeli gelmesi vatandaşları çileden çıkardı. Olay yerine gelen Bitlis sivil savunma ekiplerine bağlı dalgıçlar, yaklaşık yarım saatlik aramadan sonra E.D.'nin cansız bedenine ulaştı.
 
POLİS İLE VATANDAŞLAR ARASINDA OLAY ÇIKTI
 
Olay yerinde güvenlik önlemi alan polislerden birinin video çekmesine tepki gösteren vatandaşlar ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok'un araya girmesiyle gerginlik yatışırken, bu kez öfkeli kalabalık sahilde gerekli önlemleri almadıkları gerekçesiyle Başkan Ok'a saldırmak istedi. 
 
Öte yandan E.D.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Tatvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.