Losev

Tatvan'da 180 Kursiyer Girişimcilik Sertifikası Verildi

Videoyu Aç Tatvan'da 180 Kursiyer Girişimcilik Sertifikası Verildi
A
a

            Tatvan’da 180 Girişimci Sertifikasını Aldı

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESO) tarafından açılan Girişimcilik Eğitimi Kursu’nu başarıyla tamamlayan 180 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Tatvan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle sertifikaları verilen kursiyerler, aldıkları eğitim ve belge ile alacakları kredi ile hayalini kurdukları işyerini açabilecekler.

Düzenlenen sertifika töreninin açılış konuşmasını yapan Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin, girişimciliğin önemine vurgu yaparak, belge almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti.

Girişimcilik kurslarının önemine vurgu yapan Tekin, göreve geldikleri günden bu yana toplam 550 girişimcilik sertifikası verdiklerini ifade etti.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek genç girişimcilere iş hayatında başarı dileğinde bulundu.

Bir işi başarılı bir şekilde yapmadaki en büyük etkenin cesaret, girişim ve sermaye olduğunu ifade eden Başkan Aksoy, “Bir işte başarılı olunmak isteniyorsa, o işle ilgili girişimcilik ve cesaret çok önemlidir. O yüzden girişim ve cesaretin olduğu tüm girişimlerin başarıyla sonuçlandığına şahit oluyoruz. Ben bu vesile ile hem cesaret hem de girişimcilik göstererek bu kurslara katılan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve iş hayatlarında başarı ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 180 kursiyere sertifikaları takdim edildi.

Düzenlenen sertifika törenine Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan ESO Başkanı Emrullah Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, kamu kurum amirleri, stk temsilcileri ve kursiyerler katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.