Losev

Tatvan’da, Ücretsiz İnternet Keyfi Başlıyor

Videoyu Aç Tatvan’da, Ücretsiz İnternet Keyfi Başlıyor
A
a

Tatvan Belediyesi sahil bandında ücretsiz WİFİ hizmeti ve şarj istasyonları için çalışmalar başladı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin projeleri arasında olan kamusal ve toplumsal alanlarda ücretsiz Wifi hizmeti ve şarj istasyonları için ekipler çalışmalara başladı.

Sosyal belediyecilik alanında örnek projeleri olan Tatvan Belediyesi, projelerini bir bir hayata geçiriyor. Önceki günlerde bir diğer sosyal proje olan Tatvan Belediyesi Spor Kulübü’nü kurarak çalışmalara başlayan Tatvan Belediyesi, şimdide ücretsiz WİFİ hizmeti ve şarj istasyonları için çalışmalara başladı. Belediyeye bağlı ekipler tarafından Tatvan Sahili’nde belirlenen noktalarda fizibilite çalışması yapıldı. 

Halkın yoğun olarak kullandığı Sahil Bandında verilecek WİFİ hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların TC Kimlik Numaralarını ve GSM numaralarını girerek sisteme kaydolmaları ve sonrasında cep telefonlarına gönderilen şifreyi kullanarak kimlik doğrulama işlemini yapmaları gerekiyor. Bu işlemin ardından vatandaşlar Tatvan Belediyesi tarafından verilen ücretsiz internet hizmetinden faydalanabilecekler.  Sahilde 3 farklı nokta, biri AVM diğer 2’si ise minibüs durakları olmak üzere 6 farklı noktada şarj istasyonları kurularak vatandaşların bu konuda yaşadıkları sıkıntı da Tatvan Belediyesi tarafından giderilecek.

Sosyal belediyecilik alanında ihtiyaç duyulan hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet min Geylani, “Çağımızın en önemli iletişim platformu olan internet hizmetinden tüm vatandaşlarımızın ücretsiz faydalanmasını istedik. İlk uygulamayı sahil bandımızda gerçekleştiriyoruz. WİFİ hizmetinin yanında şarj istasyonları da kurarak hemşerilerimizin bu konuda yaşadığı sıkıntıyı gidereceğiz. Proje amacına uygun bir şekilde kullanılırsa hem mevcut parktaki kapsamını genişletmeyi düşünüyoruz. Bizler, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmeti yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.