Losev

Tatvan Belediyesinden Seyyar Satıcılara Yeni Alan

A
a

Tatvan Belediyesi cumhuriyet caddesi üzerinde seyyar satıcılığı bitirmek için,geçimini bu yönlü sağlayan işportacılara yeni Pazar alanı kurdu.

Tatvan Belediyesi Cumhuriyet caddesinde seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan vatandaşlar için  Belediye arkasında bulunan otopark alanını Pazar alanı yaparak,seyyar satıcıları bu Pazar alanına yerleştirecek.
 
Bu soruna kökten bir çözüm getirmeyi hedefleyen belediye, yıllardır geçimini işportacılık ile sağlayan seyyar satıcıların mağdur olmamaları için yeni Pazar alanı kurarak zabıta ekiplerince tespit ettikleri seyyar satıcılara Pazar alanında yeni yerler vereceklerini açıkladı.
 
Belediye, cumhuriyet caddesi üzerinde seyyar satıcılığa devam eden vatandaşları da uyarmayı ihmal etmedi. Zabıta ekiplerinin cumhuriyet caddesi üzerinde rutin kontrollerini sıklaştıracağını açıklayan belediye, cadde üzerinde bu işi ısrarla devam ettirenlere büyük cezalar kesileceği uyarısında bulundu.
 
Belediye arkasında bulunan otopark alanın Pazar alanı olması için çalışmalar bitmek üzere, işportacıların çok kısa bir süre sonra buraya geçmesi bekleniliyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.