DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesinden çimlendirme çalışması

Videoyu Aç Tatvan Belediyesinden çimlendirme çalışması
A
a

Tatvan Belediyesi tarafından parklarda ve refüjlerde çimlendirme ve düzenleme çalışması yapılıyor.

Belediyeye bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince Sahil bandı ve top sahasının yanı sıra Yeni çarşı ve Cumhuriyet Caddesinde bulunan orta refüjlerde çimlendirme ve düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Sahilde ve orta refüjlerde kış aylarından kaynaklı bozulan fıskiyeler tamir edildikten sonra çimlendirme çalışmaları hızlı bir şekilde yapılmaya başlandı.

Şuan onlarca noktada belediye çalışmalarının olduğunu belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ekiplerin 7/24 esasına dayalı bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Başkan Geylani yapıtığı açıklamada, ‘ Tatvan için elimizden gelen tüm imkânları seferber ediyoruz. Bu kapsamda atıl durumda olan eski top sahasını tekrardan halkımızın hizmetine açmak için iş makinelerimiz ile düzeltme çalışması yaptıktan sonra çimlendirme çalışması gerçekleştirdik. Yeni çarşıda bulunan refüjlerde çimleme çalışması ile daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Sahil bandında ve orta refüjlerde geçtiğimiz yıl yapılan sulama sistemine ait fıskiyelerdeki arızalardan dolayı sulama yapılamıyordu. Arızaları giderdik. Şuan çimleme ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor’ dedi.

Çim biçme ve kaldırımdaki yabani otlar temizleniyor.

İlçede kötü bir görünüme sebep olan kaldırım ve kanallardaki otların da temizlendiğini ifade eden Başkan Geylani, bazı mıntıkalarda yabani ot temizleme çalışmalarının yapıldığını geri kalan mıntıkalarda ise çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, bunun yanında park ve bahçelerde çim biçme çalışmalarının da sürdüğünü söyledi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.