Losev

Tatvan Belediyesinden Bayram Temizliği

Videoyu Aç Tatvan Belediyesinden Bayram Temizliği
A
a

Tatvan Belediyesi Temizlik, Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesi kentte geniş kapsamlı temizlik çalışması yaptı.

Kurban Bayramı öncesi temizlik çalışmasına ağırlık veren Tatvan Belediyesi Temizlik, Zabıta ve İtfaiye ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.Arife günü sabah saatlerinde, Cumhuriyet caddesinin alt ve üst ara sokaklarının temizliğini yapan yaklaşık 100 personelden oluşan ekip gece geç saatlere kadar da şehir merkezini temizledi.

İlçenin en işlek noktası olan Cumhuriyet caddesinde bayram öncesi tezgah açan esnafların caddeyi boşaltmasının ardından çöpler toplandı ve ardından tazyikli suyla cadde boylu boyunca yıkandı. Şehrin farklı bölgelerinde de çalışma yürüten ekipler gece geç saatlere kadar çalışarak vatandaşların bayram sabahına ter temiz bir Tatvan'la uyanmasını sağlayacak.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Kurban Bayramı öncesi ilçede geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık.Belediyemiz Zabıta, Temizlik ve İtfaiye müdürlüklerine bağlı yaklaşık 100 personelimiz ile birlikte arife günü gece geç saatlere kadar koordineli bir şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdik.Sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet caddesinin alt ve üst sokakları gece geç saatlere kadar ise Cumhuriyet caddesini temizledik.Temizliğin ardından caddeleri tazyikli su ile yıkayarak ilçemizi bayrama temiz bir şekilde hazırladık.Temizlik çalışmalarımız bayram ve sonrasıda hız kesmeden devam edecek." ifadelerini kullandı.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.