Losev

Tatvan Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Fahiş Fiyat Denetimi

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Fahiş Fiyat Denetimi
A
a

Tatvan Belediyesi ilçe genelinde fahiş fiyat ile satışlara karşı denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Tatvan Belediyesi zabıta ekipleri, kendi sorumluluk sahasındaki ulusal ve yerel marketlerde denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta ekipleri, marketlerde rafları dolaşıp etiketleri inceleyerek fahiş fiyat artışı, gramaj eksikliği, etiket denetimi yaptı. Marketlerde gerçekleştirdiği denetimler ile vatandaşların mağduriyetinin de önüne geçen Belediye zabıta ekipleri, marketlerin vatandaşlara ürünlerini fahiş fiyattan satarak vatandaş üzerinden haksız kazanç elde etmemesi için ürünün yer aldığı reyonda fiyat etiketinin olup olmadığını denetliyor.

Kendi sorumluluk sahalarında ekiplerin gün ve saat belirlemeden ani denetimler yaparak haksız ve fahiş fiyat uygulamasının önüne geçmeye çalıştıklarını belirten Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, son zamanlarda fahiş fiyat artışları nedeniyle zabıta ekiplerinin marketlerde denetimlerini sıklaştırdığını söyledi. Başkan Geylani yaptığı açıklamada, “Tatvan Belediyesi olarak zabıta ekiplerimiz sorumluluk sahamızdaki marketlerde denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle son günlerde kamuoyunda büyük tepkilere neden olan fahiş fiyat uygulamaları nedeni ile ekiplerimiz denetimlerini daha da sıklaştırarak olası haksız kazancın önüne geçmek için çalışmalarına devam ediyor. Ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde ortaya çıkan bir fahiş fiyat uygulaması var ise gerekli tutanakları tutarak, Ticaret İl Müdürlüğüne sevk ediyoruz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.