Losev

Tatvan Belediyesi Sporcuları Başkan Geylani’yi Ziyaret Etti

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Sporcuları Başkan Geylani’yi Ziyaret Etti
A
a

Çeşitli branşlarda mücadele eden Tatvan Belediyesi Sporcuları Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’yi makamında ziyaret etti.

Tatvan Belediye Başkanı Emin Geylani, yeni sezon öncesi Basketbol, volaybol, taekwando, judo ve güreş branşlarında hazırlıklara başlayan Tatvan Belediyesi Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi. Sporcularla tek tek ilgilenen ve yeni sezonda başarı dileklerini ileten Başkan Geylani, Tatvan Belediyesi Spor Kulübü çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü olarak yeni sezon öncesi turnuvalara hazırlandıklarını ileten Başkan Geylani, ”Amacımız Tatvan’da sportif faaliyetlerde bulunmak, gençleri farklı spor dallarıyla buluşturmak, ilçede spor ruhun oluşması için ortam sağlamaktır. İlk etapta 7 branşımız faaliyetlerine başladı ve sporcu sayımız 120 nin üzerinde. 11 antrenörümüz ile henüz birkaç aydır kurulmasına rağmen hızla büyüyen bir kulüp olduk. İnşallah ilerleyen süreçte aktif branş sayımızı hedeflediğimiz gibi 27 ye çıkaracağız’ dedi.

Buluşmada başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini futbolculara aktaran Başkan Geylani, "Başarı emekten gelir ve terlemezseniz başarılı olamazsınız. Kurumsal olarak Spor Kulübünün çok iyi olmasını istiyorum. Bir arada durup, bir arada çalışmak artık hedefe gitme yolunda başarıdır. Şu an biz başlangıçtayız ve bir araya gelmiş durumdayız. Her başlangıç heyecan verir ve önemli olan o heyecanı sezon sonuna kadar devam ettirmektir. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle adından söz ettirecek bir şehir için çalışıyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim en değerlilerimizdir. Onlar için ne kadar hizmet yapsak az olur. Tatvan’ımızı hem sosyal hem kültürel hem de sportif faaliyetlerde bölgede söz sahibi yapmak için spor kulübümüz faaliyetlerine başladı. Açıkladığımız projelerden biride spor kulübüydü. Bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporu ilçe geneline yayarak bütün herkesin faydalanabileceği bir yapıya kavuşturacağız’ dedi.

'Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağız'

Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için spora yönlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Geylani, ”Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirdiğimizde toplumumuzu sağlık yönünden de korumuş olacağız. Spor yapmak ayrıca takım ruhu ve birlikte hareket etmek adına da önemli. Bu nedenle çocuklarımızı ve gençlerimizi spor salonlarında ve sahalarında daha çok görmek istiyoruz. Böylece onları kötü alışkanlıklardan da uzak tutarak geleceğe çok daha sağlıklı şekilde hazırlanmalarını sağlayacağız. Bu yönde Tatvan Belediyesi olarak birlik ve beraberlik içerisinde üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız." İfadelerini kullandı.

Sporcular kendilerine verilen destekten dolayı Başkan Geylani’ye teşekkür edip plaket takdim ettikten sonra Judo elbisesi ve Siyah Kemer hediye etti. Ziyaretin ardından Başkan Geylani tüm sporcu ve antrenörlerle hatıra fotoğrafı çekildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.