DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi siper maske üretimine başladı

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi siper maske üretimine başladı
A
a

Ülkede korona virüsünün ilk görüldüğü günden itibaren çalışmalarına başlayan Tatvan Belediyesi, Tatvan Belediyesi Kültür, Sanat ve Spor Merkezi tarafından üretilen maskelere ek olarak şimdide siper maske üretimine başladı.

Tatvan Belediyesi Spor Kulübü ve Gençlik ve Spor Tatvan İlçe Müdürlüğü işbirliği ile “Siper Maske” üretimine başlayan gönüllü spor eğitmenleri ve kültür merkezi çalışanları ilk etapta 5 bin adet siper maske üretmeyi hedefliyor.

Daha öncesinde normal maske üretimini başlatıp, üretilen maskeleri ücretsiz olarak dağıtan Tatvan Belediyesi şimdi ise yüzü koruyan “Siper Maske” üretimi için kolları sıvadı. Belediye çalışanları, kolluk kuvvetleri, sağlık çalışanları ve ihtiyaç duyulan anlar için üretilecek olan “Siper Maske” ürerimi için Tatvan Belediyesi Kültür Merkezinde çalışmaların startını veren Tatvan Belediyesi, ilk etapta 5 bin adet siper maske üretimi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Çalışmaların startını veren Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, burada üretilecek olan maskelerin tamamının ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi.

İlk etapta 5 bin adet üretilmesi planlanan maskelere, ihtiyaç olması durumunda malzeme tedariki yapılarak üretimin devamının sağlanacağını dile getiren Başkan Geylani, “Koronavirüsle mücadele kapsamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

Bu kapsamda daha öncesinde gönüllü hocalarımızla belediye ek binamızda normal maske üretimi gerçekleştirmiştik. Ve burada üretilen tüm maskeleri kolluk kuvvetleri, sağlık çalışanları, belediyemiz personellerine ve esnaflarımıza ücretsiz olarak dağıtmıştık. Bu günde burada bu kez yüzü komple koruyan özelliğe sahip  “Siper Maske” üretimine başladık. İlk etapta 5 bin adet üretmeyi planlıyoruz. Burada üretilecek maskelerde yine aynı şekilde kolluk kuvvetleri, sağlık çalışanları, belediyemiz personellerine ve esnaflarımıza ücretsiz olarak dağıtılacak. Devamında ihtiyaç olması durumunda ise yine malzeme tedariki yapılarak üretime devam edilecek. Ben bu vesile ile bu anlamlı organizasyonda gönüllü olarak yer alan kulüp üyelerimize, Gençlik Spor Hocalarımıza ve belediye personellerimize teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Daha sonra maske üretimi yapan gönüllüleri tek tek dolaşarak kolaylıklar dileyen Başkan Geylani, gönüllülerle birlikte bir süre maske üretimi yaptı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.