DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi Sergi ve gösteri merkezi için sözleşme imzaladı

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Sergi ve gösteri merkezi için sözleşme imzaladı
A
a

Tatvan Belediyesi Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'ndan (DAKA) kabul gören “Sergi ve gösteri merkezi” projesi için DAKA ile sözleşme imzaladı.

İlçede eksiliği hissedilen Sergi ve gösteri merkezi için Van DAKA’yı ziyaret eden Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Demirci ile sözleşme imzaladı. 
 
Projenin DAKA tarafından kabul edilmesi ve gerekli sözleşmenin de imzalanmasının ardından sergi ve gösteri merkezi’nin bu yıl içinde ihalesi yapılarak inşaata başlanacağını belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan’a ihtiyaç duyulan yeni bir yapıyı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Sergi ve gösteri merkezi’nin ilçenin gözde mekanlarından olan Doğu Anadolu Fuar Alanında yapılacağını kaydeden Başkan Aksoy, “İlçemiz eksikliği hissedilen çok amaçlı toplantı, sergi ve gösteri merkezini inşa etmek üzere hazırlamış olduğumuz projemiz DAKA tarafından kabul edildi. Projenin kabul görmesinin ardından DAKA ile sözleme imzaladık. Proje ile ilgili bu yıl içerisinde ihale yapılıp inşaatına başlanacaktır. Bu anlamda ilçemize ihtiyaç duyulan yeni bir yapıyı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılacak olan “Sergi ve gösteri merkezi” tamamen ilçemize özgü bir tasarımla yapılacaktır. Ben bu vesile ile ilgi ve alakalarından ötürü DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Demirci’ye de teşekkür ediyorum. Proje şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

 
Sözleşmeyi imzalayan DAKA Genel Sekreteri Dr. Emin Demirci ise Sergi ve gösteri merkezi” projesinin Tatvan’a hayırlı olmasını diledi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.