DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi'nden örnek uygulama

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi'nden örnek uygulama
A
a

Tatvan’da evlerinden çıkmak istemeyen yaşlı, kronik hasta ve engellilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye bünyesinde bir ekip oluşturuldu.

Tatvan Belediyesi’ne telefonla ulaşan yaşlı, engelli ve kronik hastaların zorunlu ihtiyaçları için alışverişleri Tatvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip COVİD – 19 virüsü nedeniyle büyük risk altında olan 60 yaş üstü vatandaşlar ile engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşların evden çıkmaması için Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani’nin talimatlarıyla ‘Sizler Bizim En Değerlilerimizsiniz’ uygulamasını hayata geçirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ‘Bildiğiniz üzere tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip COVİD – 19 virüsü ülkemizde de görüldü. Bu salgın hastalık ile ilgili gerek devletimizin üst kademeleri gerekse yerelde bizler tedbirlerimizi aldık ve bu doğrultuda çalışmalar yürütüyoruz. Her ne kadar COVİD – 19 virüsünü önleyici çalışmalar yapsak ta bu virüsten korunmanın en önemli faktörü kişisel hijyen ve toplu alanlardan uzak durmaktır. Zaruri ihtiyaçlar dışında vatandaşlarımızın evden çıkmamasını istiyoruz. Özellikle de 60 yaş üstü vatandaşlar ile engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşların geçici bir süreliğine evlerinde kendilerini korumaya almaları hayati önem taşımaktadır. 60 yaş üstü vatandaşlar ile engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın evden çıkmaması için de biz belediye olarak tedbir aldık. Bu doğrultuda dışarıdaki ihtiyaç ve alışverişleri için 153 AK Masa iletişim hattımız ile 0 (434) 827 1 153’ü aramaları yeterlidir’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.