DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Belediyesi'nden Bitlis TV Haberine Yalanlama

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi'nden Bitlis TV Haberine Yalanlama
A
a

Tatvan Belediyesi, İşletme Otelinin restorasyonun yapılması amacıyla Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığınca yapılan ihalenin Tatvan Belediyesi tarafından yapıldığı ve ihalede usulsüzlük olduğu iddialarını yaptığı açıklama ile yalanladı.

23 Aralık 2014 tarihinde Bitlis Tv ana haber bülteninde yayınlanan haberde Tatvan İşletme Oteli Bakım ve Onarım İşi ihalesinin Tatvan Belediyesi tarafından yapıldığı ve ihalede usulsüzlük bulunduğu iddialarında bulunulmuştu.

Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığınca 08.10.2014 tarihinde ihale edilen ve İl Kültür  Müdürlüğü ile Tatvan Belediyesi tarafından kontrolü sağlanan projenin Tatvan Belediyesi tarafından yapıldığı ve ihalede usulsüzlüğün bulunduğu iddiaları yapılan basın açıklaması ile yalanlandı.
Tatvan Belediyesi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi."

KAMUOYUNA DUYURULUR

1947 yılında Vangölü Feribot İşletmesi tarafından yaptırılan tarihi İşletme Otelinin aslına uygun bir şekilde restorasyonunun yapılması amacıyla Bitlis Valiliği Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığına sunulan projenin kabul edilmesi sonucu Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı tarafından 08.10.2014 tarihinde Bitlis Kültür Müdürlüğü binasında ihalesi yapılarak restorasyonuna başlanmıştır.
23 Aralık 2014 tarihinde Bitlis Tv  haber bülteni programında kurumumuz hedef alınarak yayınlanan İşletme Oteli Bakım ve Onarım İşi ihalesinin Tatvan Belediyesi tarafından usulsüz bir şekilde yapıldığı belirtilmiştir. İhaleyi yapan ve ödemeyi yapan kurumun Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı olduğu bilinmiş olmasına rağmen Tatvan Belediyesi tarafından usulsüz bir şekilde yapıldığını belirten ve Tatvan Belediyesinin hedef alındığı haberde kamuoyu yanıltılmış ve kurumumuz zan altında bırakılmıştır.
Bitlis Tv haber bülteninde yayınlanan iftira haberinde kurumumuzun itibarı ve hizmet aşkı hedef alınmıştır. Tatvan Belediyesi'ni yıpratma ve karalama kampanyası dahilinde sunulan haberden dolayı kurumumuzun menfaatini korumak amacıyla hukuki sürecin başlatılacağını belirtmek isteriz." ifadeleri kullanıldı.



Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.