Losev

Tatvan Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi Karla Mücadele Çalışmaları
A
a

Tatvan Belediyesi, kentte gece saatlerinde başlayan ve sabah etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla kar kürüme, temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İlçede gece saatlerinde başlayan ve etkisini bugün sürdüren kar yağışının ardından Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı kar temizleme ekipleri, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarına hız verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, yaptığı açıklamada, ekiplerin sabah erken saatlerde işbaşı yaptığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü. "Gece saatlerinde başlayan ve etkisini sabah arttıran kar yağışıyla birlikte başladığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kış mevsiminin olumsuz etkilerinin azaltılması ve ulaşımda aksamaya meydan vermemek için tam koordinasyonla tüm ekiplerimizle sahadayız. Karla mücadele çalışmaları kapsamında elimizdeki tüm imkânları seferber ederek en iyi şekilde çalışıyoruz. Bu güne kadar sorunsuz bir şekilde başarılı bir çalışma ile karla mücadele çalışmamızı yaptık. Ekiplerimiz kesintisiz bir şekilde çalışmalarına devam edecek. Karın birikmesini beklemiyoruz. İş makinelerimiz ile sürekli bir şekilde yol açma çalışması yaparak bu sayede yollarımızı sürekli açık tutuyoruz. Sahada canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum."
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.