Slayt Gösterisi
Losev

Tatvan Belediyesi, Fiziki Tarama Çalışmalarına Başladı

Videoyu Aç Tatvan Belediyesi, Fiziki Tarama Çalışmalarına Başladı
A
a

Tatvan’da bulunan 22 mahallede gerçekleştirilecek “Fiziki Tarama Çalışmaları” 6 mahalle ile başlandı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani tarafından başlatılan temizlik ve tadilat çalışmaları Karataş Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Hidayet Mahallesi, Aydınlar Mahallesi ve Yeni Mahalle, Tuğ Mahallesi’nde devam ediyor.

40 Kişilik Saha Ekibiyle Çalışılıyor

6 Mahallede başlayan çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde belirleyerek anında müdahale eden 40 kişilik saha ekibi tarafından kanal, kanalet, yabani ot, kaldırım temizlikleri yapıldıktan sonra da yıkama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar esnasında mahallenin acil çözülmesi gereken sorunları ve uzun vadede yapılacaklar tespit edildi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini de dinleyerek ilgili müdürlüklere ileten saha ekipleri; vatandaşın huzur, refah ve güven içerisinde yaşayabilmesi için mahalleyi adım adım gezerek tüm aksaklıkları belirliyor.
Tüm cadde ve sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan sorunların giderilmeye başlandığı ve ilçedeki olumsuzlukların birebir gözlemlenerek ortadan kaldırıldığı “Fiziki Tarama Çalışmaları”, aralıksız bir şekilde bütün mahallelerde gerçekleştirilecek.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, ‘Şuan ekiplerimiz 6 mahallede çalışmalara başladı. Yukarı mahallelerden merkeze doğru temizlik ve bakım çalışmalarımız devam edecek. Ekiplerimiz aralıksız bir şekilde koordineli olarak diğer mahallelerimize kaydırılacak’ dedi.

Tatvan’ın Her Noktasına Dokunacağız

Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani sözlerinin devamında, ‘Çalışmalara ilk etapta 40 kişilik bir ekip ile başladık. Sayımızı arttırarak devam edeceğiz. Amacımız daha temiz ve yaşanılabilir bir Tatvan. Bu kapsamda Tatvan’ımızın her noktasına belediye olarak dokunacağız’ dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.