Losev

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani göreve başladı

Videoyu Aç Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani göreve başladı
A
a

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, AK Parti'den Bitlis'in Tatvan ilçe belediye başkanı seçilen Mehmet Emin Geylani, mazbatasını alarak görevine başladı.

Belediye meclis üyeleri ile birlikte Tatvan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Mehmet Emin Geylani, Tatvan Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Fettah Aksoy’dan görevi teslim aldı.

Görev devir teslim törenine katılan AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Tatvan Belediyesi’nin bir kardeşten bir kardeşe devir olduğunu belirterek, güzel bir gün yaşadıklarını ifade etti.

AK Parti’nin güzel hizmetler yaptığını kaydeden Milletvekili Cemal Taşar, Tatvan’da yaptığı güzel çalışmalarla basamakları aşan Fettah Aksoy’dan görevi devir alan Mehmet Emin Geylani’nin de güzel çalışmalar yaparak basamakları daha da yükseğe çıkartacağını söyleyerek, “Tatvan kardeşliğini bu seçimde bir daha gösterdi. Tatvanlı kardeşlerimize ve tüm seçmenlere çok teşekkür ediyoruz. Seçim bitti, herkesi kucaklıyoruz ve bu saatten sonra Tatvan Belediye Başkanımız her kesin başkanıdır. Seçimin kaybedeni yoktur, kazanan Tatvan olmuş, huzur ve kardeşlik içinde yaşamamıza devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu güne kadar yapılan hizmetler adına Fettah Aksoy’a teşekkür eden AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, “Mehmet Emin Geylani kardeşimize de Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Milletvekili Vahit Kiler, “Bizler Ankara’da ve bakanlıklarda, sizler burada hizmeti devam ettirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Şuna inanıyorum ki, AK Parti belediyeciliğinin getireceği katkılarla Tatvan çok daha güzel hizmetlerle karşılaşacak. Allah hayırlı ve mübarek etsin İnşallah” şeklinde konuştu.

Görevi teslim eden Fettah Aksoy da, AK Parti olarak 30 Mart 2014 yılında devir aldıkları Tatvan Belediyesi’ni, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimle AK Parti olarak yine kazandıklarını ve görevi teslim ettiği Mehmet Emin Geylani’ye başarı dileğinde bulundu.

Fettah Aksoy, “Tatvan’ın mührünü kardeşim Mehmet Emin beye teslim ediyor ve nice hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu ifade eden Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani ise, Cumhuriyet tarihinde yapılmamış olan hizmetlerin AK Parti döneminde yapıldığını söyleyerek şunları ekledi;

“Seçim sürecinde hem seçim için çalışmalar yürüttük, hem de ilçemiz için çok güzel projeler hazırladık. Sosyal belediyeciliğin yanı sıra ekonomi belediyeciliği alanında istihdama yönelim proje çalışmalarımız da oldu. Bu projelerimizi hayata geçirmek için elimizden gelen mücadeleleri vereceğiz. Amacımız bu hizmet yarışını devam edebilmektir. Fettah başkanımızdan Allah razı olsun büyük hizmetler kazandırdı ilçemize, bu bir bayrak yarışıydı ve amaç bayrağın daha yükseklere çıkarılmasıdır. Üzerimize büyük bir sorumluluk aldık ve daha güzel hizmetler sunabilmek için çalışacağız.”

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.