Losev

Tatvan Belediye Başkanı Geylani'den Esnaf Ziyareti

Videoyu Aç Tatvan Belediye Başkanı Geylani'den Esnaf Ziyareti
A
a

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Cumhuriyet Caddesi Uluer İlköğretim Okulu mevkinde bulunan esnaflarla bir araya geldi.

Esnaf ziyareti gerçekleştiren Başkan Geylani, Tatvan genelinde yapılan çalışmalar hakkında esnaflara ve vatandaşlara bilgiler aktardı. Tatvan’ın en önemli problemlerinin başında gelen altyapı ve yol sorununun büyük bölümünü çözdüklerini ve altyapısı biten mahallelerin yollarının yüzde doksanın üzerinde yapıldığını ileterek şunları söyledi. ‘Bu güzellikleri esnafımızla, işçimizle, memurumuzla, öğrencimizle, kısacası kadirşinas Tatvan halkının verdiği destekle mümkün hale getirdik” dedi.

‘Tatvan bir değişim ve gelişim sürecinden geçiyor’

Cumhuriyet Caddesi Uluer İlköğretim Okulu mevkiindeki işyeri ve mağazaları teker teker ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, esnafla hem şehir ekonomisi ve hem de beklentilerine yönelik sohbetler etti. Geylani, Tatvan’ın bir değişim ve gelişim sürecinden geçtiğinin altını çizerek, bu sürecin sonunda şehrin olağanüstü bir cazibe kazanacağını ve bunun da kent ekonomisine önemli kazanımlar sağlayacağını dile getirdi. Tatvan’ın şehir ekonomisine esnafın yön verdiğini vurgulayan Başkan Geylani, “Esnaf kardeşlerimizin elbette yanında olacak, onlara destek verecek ve müşküllerini gidermek için üzerimize ne düşüyorsa elimizden geleni yapacağız” dedi.

‘Bu süreçte esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan sabır bekliyoruz’

İlçedeki esnafın belediyecilik hizmetlerine ilişkin görüşlerini ve taleplerini de dinleyen Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, şuan devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle birçok noktada meydana gelen aksaklıkları bildiklerini söyledi. Önümüzdeki sezon başlangıcında Cumhuriyet caddesinde altyapı ve doğan gaz çalışmalarını başlatmayı planladıklarını belirten Başkan Geylani, Bu süreçte esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan sabır beklediklerini söyledi. Öte yandan Başkan Geylani, cadde turu boyunca vatandaşlar ve öğrencilerle de buluştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.