DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatvan Aile Destek Merkezi'nde sertifika töreni

Videoyu Aç Tatvan Aile Destek Merkezi'nde sertifika töreni
A
a

Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) kursiyerleri düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) kursiyerleri için sertifika töreni düzenlendi.

Bitlis Valisi Orhan Öztürk’ün eşi Emine Öztürk, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ile eşi Çiğdem Erkan ve kurum amirlerinin katılımıyla TADEM'de düzenlenen törende 75 kursiyere sertifikaları verildi.

Programda konuşan Kaymakam Murat Erkan, ilçede 2 ayrı Aile Destek Merkezi'nin bulunduğunu belirterek, 2 yıl içerisinde binlerce ailenin merkezden faydalandığını söyledi.

Kadınların ne kadar eğitimli, ne kadar güçlü ve huzurlu olursa toplumun da o kadar huzurlu olacağını dile getiren Erkan, şunları aktardı:

"Çünkü milletimizin yarısını kadınlarımız oluşturuyor diğer yarısını ise onlar eğitiyor, onlar yetiştiriyor. Dolayısıyla milletimizin tamamı kadınlarımızın elinden geçiyor. Ailelerimizi eğitim kurumu gibi düşüneceğiz. Annelerimizi de birer öğretmen gibi düşünüp onlara o şekilde alt yapı sağlamamız lazım. Zira annelik en önemli kariyerdir. Bu çok güzel ve gecikmiş bir ifadedir. Biz aile yapımızı ve dolayısıyla kadınlarımızı ve annelerimizi ne kadar güçlendirir ne kadar güçlü bir altyapı verirsek onlara toplumumuzda, milletimizde, devletimizde o kadar güçlü olacaktır."

Bitlis Valisi Orhan Öztürk'ün eşi Emine Öztürk ise "Ben kadınlarımızdan eşlerine, ailelerine ve çocuklarına sevgi vermenizi diliyorum. Çocuklarımıza sahip çıkalım ve onları çok sevelim, koruyalım. Biz bunu yaptığımız zaman inşallah her şey daha güzel olacaktır" ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları dağıtıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.