DEM Bitlis Belediye
Losev

Tatso Tarafından 19 Bayana Gezi Düzenliyor

Videoyu Aç Tatso Tarafından 19 Bayana Gezi Düzenliyor
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası İstanbul'u hiç görmemiş 19 bayandan oluşan bir tarihi ve turistik gezi programı düzenliyor.

Bu çerçeve de Bitlis İl ve İlçelerinden İstanbul'u görmemiş ihtiyaç sahibi, il ve ilçe sosyal yardımlaşma kurumlarıyla yapılan çalışmalar sonucu 19 bayan tespit edildi.  Bitlis'ten 4, Tatvan'dan 3, Ahlat'tan 2, Hizan'dan 2, Mutki'den 1, Güroymak'tan 2, Adilcevaz'dan 3 ve Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası'nı temsilen Bitlis İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine ÇAĞAN ve Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Hacer GÖL'den oluştu.
 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde Tatvan Ticaret Ve Sanayi Odası olarak anlamlı bir hediye vermek istediklerini belirten Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal DAĞDAĞAN böyle bir karar aldıklarını söyledi. Karardan sonra İTO ile iletişime geçtiklerini bu fikirlerinden dolayı takdir edildiklerini bunun sonucunda çalışmalara başladıklarını ve resmi kurumlarla ortak çalışma sonucu 19 bayan arkadaşları belirlediklerini söyledi. Çalışmanın özellikle titizlikle yürütüldüğünü, amaçlarının İstanbul'u hiç görmemiş ve ihtiyaç sahibi kişilerden oluşmasını istediklerini belirtti. Misafirlerin İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezeceklerini, evden alıp eve bırakılacaklarını bütün masraflarını kendilerinin ve ortaklaşa çalışma yaptıkları kurum ve kuruluşlar tarafından karşılanacağını söyledi.
 
İstanbul'a gidecek grup adına duygularını dile getiren Ahlat ilçesinden gelen ninemiz Mahi AVCI, emeği geçene herkese özellikle Tatvan Ticaret Ve Sanayi Odası'na teşekkürlerini dile getirdi. Oldukça heyecanlı, mutlu ve duygusal bir durumda olduğunu İstanbul'u görmeyi hep istediğini bu hayallerini gerçekleştirilmesine emeği geçen herkese teşekkür ettiğini Allah yar ve yardımcıları olmasını dilediğini söyledi.
 
Bu sabah toplanan grup daha sonra Muş Havalanı'ndan İstanbul'a hareket etmek üzere yola çıktı. Misafirleri İstanbul'a göndermek için sabah saat 07:00'da Yönetim Kurulu adına Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Cengiz ŞAHİN, Meclis adına İsmail ALKOÇ ve Genel Sekreter Erdal GÜL hazır bulundular.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.