DEM Bitlis Belediye
Losev

TATSO heyetinden TUTAP’a ziyaret

Videoyu Aç TATSO heyetinden TUTAP’a ziyaret
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Dağdağan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Turizm ve Tanıtma Platformu (TUTAP) Genel Başkanı Fikret Yıldız’ı ziyaret etti.

Çeşitli programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’da bulunan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, TATSO Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TUTAP Bitlis Temsilcisi Cengiz Şahin,  Yönetim Kurulu Sayman Üye M. Reşit Gücü ve Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet ile birlikte kısa bir süre önce Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) ile yapılan tanıtım protokolü kapsamında ilimiz genelinde tanıtım programı çekimlerini gerçekleştiren TUTAP’ın Ankara’da ki genel merkezine ziyarette bulundu.

TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız ve TUTAP Genel Başkan Yardımcısı Şerife Karacabay tarafından karşılanan TATSO heyeti Bitlis’in tanıtımına katkı sunacak olan tanıtım programlarının çekimi dolayısıyla TUTAP ekibine teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız, Bitlis’te yaptıkları çekim süresinde özelikle TATSO’nun göstermiş olduğu misafirperverlikten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, adeta bir açık hava müzesi konumunda olan Bitlis’in yapılan çekimlerle daha da tanınacağını belirtti.

Gerek Bitlis’in tanıtımı için ve gerekse Ahlat Selçuklu Mezarlarının UNESCO geçici listeden asıl listeye alınması için  TUTAP olarak ellerinden gelen desteği sunacaklarını kaydeden Yıldız, yapılacak girişimlerle Bitlis’in kısa sürede hak ettiği konuma geleceğini ifade etti.

Bitlis’in tanıtımına sundukları katkılardan dolayı TUTUP ekibine teşekkürlerini sunan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan ise, TATSO olarak Bitlis ve ilçelerinin tanıtımı için her zaman ellerini taşın altına koydukları dile getirdi.

Bitlis’in tanıtımı için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını kaydeden Bilal Dağdağan, tanıtım seferberliğine verdiği desteklerden ötürü Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) Başkanı Ahmet Eren’e de teşekkürlerini iletti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.