Losev

TATSO'dan Ortak Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı

Videoyu Aç TATSO'dan Ortak Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO), tarafından meslek gruplarının sorun ve sıkıntılarına ortak çözüm yolu bulmak amacıyla ilçede ki meslek komiteleri ile meslek komiteleri ortak toplantısı yapıldı.

TATSO’nun konferans salonunda TATSO Başkanı Bilal Dağdağan Başkanlığında yapılan toplantıda melek gruplarının sorun ve sıkıntıları ele alınarak, yapılan fikir alışverişiyle bu meslek gruplarının sorun ve sıkıntılarına yönelik çözüm yolları arandı. İlçede ki 7 meslek komite temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda ayrıca yapılacak olan çalışmalarda masaya yatırıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, meslek komitelerinin ekonomik ve ticari hayatın Tatvan’da doğru temeller üzerine oturtulması noktasında alacağı kararların, sunacağı görüş ve önerilerin öneminin büyük olduğunu söyledi. Bundan sonra bu noktadan hareketle daha çok ve daha etkin verimli çalışmaları gerektiğine vurgu yapan Başkan Dağdağan, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada bu alanlarda çalışma yürüteceklerini ifade etti.

Yapılan toplantı sonunda ise Tatvan Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası ve ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları işbirliği ile Ramazan ayı boyunca ilçede düzenlenecek etkinlikler kapsamında her akşam verilecek iftar yemeklerinin 2’sine Ticaret ve Sanayi Odası olarak katkıda bulunulmasına karar verildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.