DEM Bitlis Belediye
Losev

TATSO'da Kobi-gel Proje tanıtım toplantısı yapıldı

Videoyu Aç TATSO'da Kobi-gel Proje tanıtım toplantısı yapıldı
A
a

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bitlis İl Müdürlüğü tarafından organize edilen program ile TATSO’ya kayıtlı imalatçı firmalara yönelik KOBİ Gelişim Destek Programı’nın tanıtımı yapıldı.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Bitlis İl Müdürlüğü tarafından organize edilen program ile TATSO'ya kayıtlı imalatçı firmalara yönelik KOBİ Gelişim Destek Programı'nın tanıtımı yapıldı.

TATSO konferans salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan TATSO Genel Sekreteri Rahime Yılmaz Acet, "KOSGEB tarafından projelendirilen imalatçı KOBİ'lerimize yönelik destek projesi ciddi katkılar içerdiğini görmeyiz. Bölgemiz imalatçıları atölye tarzı çalışmaktadır. Bu bakımdan bu tür desteklerden faydalanabilmeleri adına KOSGEB'in yaklaşımları da önem arz etmektedir" dedi.

KOSGEB Bitlis İl Müdür Vekili Ömer Erkılıç ve Uzman Yardımcısı Kürşat Köse ise, KOBİ-GEL projesinin tanıtımını yaptı.

KOBİ-GEL projesinin detayları ile ilgili bilgiler veren KOSGEB Uzman Yardımcısı Kürşat Köse, "KOBİ-GEL projesinden yararlanabilmenin ön şartı, KOBİ olmak ve imalat sanayinde faaliyet göstermektir. Bu bakımdan imalatçılarımızın yararlanabileceği bu çalışma için ilk talep toplama sürecimiz başlamıştır. KOBİ tarzı işletmeleri güçlendirmek amacıyla 2016 yılı için programlanan KOBİ-GEL, KOBİ Gelişim Destek Programı'ndan bölgemizdeki imalatçılarımızın faydalanmasını arzuluyoruz. Geri ödemesiz 200 bin lira hibe desteğinin bulunduğu, teknolojik geliştirme odaklı projede 400 bin TL'de faizsiz geri ödemeli destek yer almaktadır. Bu geri ödeme proje bitimi ile ödenmeye başlanmaktadır. Özellikle bu projede personel, makine, yazılım ve hizmet destek başlıklarından faydalanılır" diye konuştu.

Toplantıya Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İhsan Bakırhan, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, yönetim kurulu üyeleri ve TATSO'ya üye imalatçı firma temsilcileri katıldı. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.