Losev

Taşar'dan Hüseyin Mutlu’ya Tam Destek

Videoyu Aç Taşar'dan Hüseyin Mutlu’ya Tam Destek
A
a

Norşin Ak Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu’yu Eski Ak Parti Milletvekili Cemal Taşar seçim bürosunu ziyaret etti.

Hüseyin Mutlu yaptığı konuşmada, Eski Millet Vekilimiz Cemal Taşar, Ankara’dan buraya Ak Partiye Bizlere sizlere destek vermek için gelmiştir. Sevgili Norşin’li kardeşlerim Cemal Taşar’la Genel Müdürlük, Müsteşarlık ve Milletvekilliği döneminde kimin işi yanına düşmüşse tereddütsüz yardımcı olmuştur kendisine sizlerin adına teşekkür ederim. Benim amacım ilçemize halkımıza daha güzel yarınlar, güzel eserler ve güzel hizmetler bırakmaktır.

Mutlu, her gün olduğu gibi bu gün yine bizleri yalnız bırakmayan, bizimle aynı çatı altına gelerek bizlere destek verme kararını veren Mala Mahmut ailesine ve aramıza katılan bizleri yalnız bırakmayan bütün  aile mensuplarına sevgili Norşin gençlerine sevgi ve saygılarımı sunar kendilerine tek tek teşekkür ederim Allah’a emanet olun dedi.

Daha sonra Eski Ak Parti Millet Vekili Cemal Taşar yaptığı konuşmada, Değerli Başkan adayımız Hüseyin Mutlu ve kıymetli Norşin halkı hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Ben rahatsızlığımdan dolayı uzun süredir aranızda olamadım şu an sağlığıma kavuştum ve sizlerin arasında olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben bütün kalbimle ve bütün samimiyetimle sizin yanınızdayım.

Taşar, öncelikle küskünlükleri ortadan kaldıralım biz samimi durdukça, biz dik durdukça, biz birbirimize cani gönülden inandıkça hem Türkiye için hem Norşin için çok güzel şeyler olacak. İlçenin kalkınması için el ele verip birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışalım ki 29 Mar sonrası Norşin’e çok güzel hizmetler gelsin. 30 mart akşamı Sayın başbakanımız televizyonlara çıkıp sesi gür çıkarsa buna ilk üzülen İsrail devleti olacak, yine ilk üzülen şer güçler olacak, yine il üzülen bizlere inanmayan samimi olmayan inançsız insanlar olacak. Onun öyle çok çalışmalıyız ki Norşin’in sesi Ankara'ya duyuralım.

Taşar, şu an şurada size bir müjde vermek istiyorum Norşin’in durumu Ak Patinin durumu dışardan çok güzel görünüyor sizleri tebrik ediyorum. Seçimlere 15 gün bir süre kaldı bu süre zarfında daha çok çalışacağız ve Allah’ın izniyle yüzde yüz fark atacaksınız çünkü şu anki haliyle durumunuz çok parlak 29 Marttan sonra daha da parlak olacaktır. Bu vesileyle sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum Allah’a emanet olun dedi.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Ümit Sayındı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.