DEM Bitlis Belediye
Losev

TADEM kursiyerlerinden Bitlis’e kültür gezisi

Videoyu Aç TADEM kursiyerlerinden Bitlis’e kültür gezisi
A
a

            TADEM kursiyerlerinden Bitlis’e kültür gezisi

Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) kursiyerleri düzenlenen gezi etkinliği kapsamında Bitlis merkezde bulunan medrese ve türbeleri ziyaret etti.

Bir yandan açılan eğitici ve öğretici kurslarla ilçemizdeki bayanlara hizmet veren TADEM diğer yandan ise zaman zaman kursiyerlere yönelik kültür gezileri de düzenliyor. TADEM kursiyerleri düzenlenen kültür gezileri sayesinde gittikleri yerlerin tarihi ve manevi mekanlarını görme imkanı buluyor.
 
Bu kapsamda bu yıl gezi programına yetiştirdiği değerli şahsiyetler açısından zengin bir kültüre ve dini turizme sahip olan Bitlis merkezden başlayan TADEM’deki 80 kursiyer rehberler eşliğinde kentte bulunan medrese ve türbelere ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Ziyarete ilk olarak İhlasiye Medresesinden başlayan kursiyerler, sırasıyla Şeyh Sait, Feyzullah El Ensari, Üryan Baba, Muhammed Küfrevi Türbelerini ziyaret edip, dua etti.
 
Bayan kursiyerler son olarak Bitlis Seyir tepesine çıkarak Bitlis’teki gezi programını sonlandırdı.
 
Düzenlenen gezi programından duydukları memnuniyeti dile getiren TADEM kursiyerleri, katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Murat Erkan’a teşekkürlerini ilettiler.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.