Losev

Su Bayramı 13 Ölü

Videoyu Aç Su Bayramı 13 Ölü
A
a

Taylan'ta dün başlayan 7 günlük Su Bayramı tatilinin ilk günü kanlı bitti. Tayland’da yedi günlük Songkran yani Su Bayramı tatili ilan edildi.

Tayland’da yedi günlük Songkran yani Su Bayramı tatili ilan edildi. Başbakan Yingluck Shinawatra yaşanan kazalar, aşırı derecede ölümler ve yaralanmalardan dolayı ‘7 tehlikeli gün’ olarak da anılan bu tatilin bu sene ‘7 mutlu gün’ olarak anılmasını ümit ettiğini söyledi.

Her yıl ortalama 300 kişinin öldüğü ve bini aşkın kişinin yaralandığı Songkran tatilinde yollarda ölenlerin cesetleri üzerinde yapılan araştırmada yüzde 70’inin kanında çok yüksek derecede alkol bulundu.

Chanthaburi şehrinde yaşanan kazada 19 Kamboçyalı turisti Rayong’dan Ban Laem sınırına vize işlemleri için götüren minivan, Sukhumvit caddesine ulaştığında bir ağaca çarptı ve aracın benzin tankı alev aldı. Yanan araçtaki 8 turist yanarak can verdi, diğer 11 turist ve şoför ise yaralandı. Yaralı 12 kişi üç farklı hastaneye sevk edildi ve dördünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Polis, şoförün direksiyonda uyuduğundan şüpheleniyor.

Phuket’ten çıkıp Bangkok yönüne hareket eden iki katlı otobüs Ranong şehrinde kasalı bir motorsiklete çarptı. Motorsiklet sürücüsü kadın ve yolcusu olay yerinde ölürken, 47 yolcu ise yaralandı.

Suphan Buri şehrinin Dan Chang semtinde aşırı hızla giden pikap türü bir araç 10 kişilik bir minibüse arkadan çarptı. Tatile giden 3 genç ölürken, 6 kişi de yaralandı.

Ayutthaya, Bangkok, Lop Buri ve Rangsit bölgelerinden de bir çok kaza haberi geldi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.