Losev

STK'lar için indirimli araç alımı sözleşmesi imzalandı

Videoyu Aç STK'lar için indirimli araç alımı sözleşmesi imzalandı
A
a

Bitlis ve ilçelerindeki sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri, oda üyeleri için "indirimli araç alımı" sözleşmesi imzaladı.

Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrullah Tekin ile Pegaut yetkilileri arasında imzalanan sözleşmeyle, bakkallar, şoförler ile esnaf ve sanatkarlar odası üyelerine, sıfır araçlarda yüzde 18 indirim yapılacak. Üyelere, 30 bin lira kredi imkanı sağlanıp, 18 ay vade yapılacak.

Tekin, geçen yıl indirimli araç alımı kampanyasını Fiat ile yüzde 15 oranında yaptıklarını, bu yıl ise yüzde 18 oranında indirimli araç kampanyası sözleşmesini Pegaut'un Van Bölge Bayisi ile yaptıklarını söyledi.

Pegaut Van Bölge Bayisi Sevimli Otomotiv Satış Müdürü Şahin Kaymaz da önümüzdeki günlerde Bitlis veya ilçelerinde belirlenen yerlerde kampanyaya dahil edilen araçları tanıtacaklarını belirtti.

Kaymaz, şöyle konuştu:
"Bu kampanya Bipper, 301, Partner, Baxer Van marka sıfır model araçları kapsıyor. Yüzde 18'e varan indirimler uygulanacak ve 30 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanıp 18 ay taksit yapılabilecek. Sözleşme imzaladığımız odalara bağlı üyeler bu kampanyadan faydalanabilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin, bağlı bulundukları odalarla iletişime geçmeleri gerekiyor. Tüm işlemleri takip ederek kredi imkanını çözüyoruz. İndirimli araç alımı adı altında imzaladığımız bu kampanya, 2015'in son gününe kadar devam edecek. Stoklardaki araçların durumuna göre bu kampanyanın uzatılabilmesi de söz konusu."

Toplantıya, Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İhsan Terzi, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Şeker, Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ferit Gülcüoğlu, Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ, Tatvan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Şirin Türel, Güroymak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Maşallah Yaman, Ahlat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ayvaz Canevi, Adilcevaz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nesim Oluğ, Bitlis Bakkallar Odası Başkanı Fesih Kara ile Pegaut Van Bölge Bayisi Sevimli Otomotiv Sahibi Vahdettin Sevimli de katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.