Losev

Son uçuşun bilet fiyatları yükseldi!

Videoyu Aç Son uçuşun bilet fiyatları yükseldi!
A
a

Atatürk Havalimanı'nın taşınması nedeniyle 6 Nisan günü uçuşlar durdurulacak.

Havalimanından yapılacak son sefer 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul-Singapur olacak. İstanbul Havalimanı'nın tam kapasiteyle çalışması için yapılacak taşınmadan sonra Atatürk Havalimanı sivil uçuşlar için kullanılamayacak.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma 5 Nisan saat 03:00'de başlayacak, 7 Nisan saat 00:00'da son bulacak. 6 Nisan gecesi saat 02:00 ile 14:00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

Son tarifeli uçuşun Singapur'a olacağını öğrenen ve 'Atatürk Havalimanı'ndan uçan son yolcular' olarak tarihe geçmek isteyenler de, THY'nin İstanbul-Singapur uçuşuna yer almaya çalışıyor.

350 yolcu kapasiteli Boeing 777 tipi uçakla yapılacak olan son tarifeli uçuşa yoğun talep nedeniyle hem business hem de ekonomi bilet sınıflarında ucuz bilet bulmak zorlaştı.

Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları 4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin lira düzeyinde olan bilet fiyatları ise nedeniyle 17 bin liraya kadar yükseldi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.