Dev Uyuşturucu Operasyonu: 177 Bin Kök Kenevir ve 65 Kilogram Esrar Ele Geçirildi Dev Uyuşturucu Operasyonu: 177 Bin Kök Kenevir ve 65 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Oltu ilçesinde yaşayan 53 yaşındaki Hülya Altunok, Yasin Haşimoğlu Mahallesi'nde yürürken ansızın etrafını saran sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kurtulmaya çalışırken dengesini kaybeden Altunok, bulunduğu bölgedeki merdivenlerden düşerek yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların yardımıyla sahipsiz köpeklerden kurtarılan Altunok, Oltu Devlet Hastanesine götürüldü.

"Vatandaşlar Olmasaydı Parçalaycaklardı"

Hastanede yapılan muayenesinde Altunok'un kolu ve burnunun kırıldığı tespit edildi. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Altunok, yaşadığı korkunç anları anlatırken, "Hem kolum hem de burnum kırıldı. Hırkamı ellerinden alamadım. Vatandaşlar kurtardı, yoksa beni parçalayacaklardı. Bunların toplanmasını istiyorum. Benim canım yandı, başkalarının canı yanmasın. Ben burada büyüdüm ama böyle bir şeyle yeni karşılaştım. Devlet büyüklerinden isteğim, bir an önce bu köpekleri toplatsınlar, buralardan götürsünler." şeklinde konuştu.

Sokak Kopeklerinin Saldirisinda Dusen Kadinin Kolu Ve Burnu Kirildi

Kaynak: Anadolu Ajansı