Elazığ'ın merkezinde, Doğukent Mahallesi'nde gerçekleşen bir çatışma olayı, bölgeyi sarsan trajik bir hadiseye dönüştü. Olayda, henüz tam olarak netlik kazanmayan nedenlerle çıkan silahlı tartışma sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Olay Yerine Acil Müdahale Edildi

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Yaralı kişi, ambulansla ilk yardım alırken, maalesef bir saldırganın ani bir saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Diğer yaralı ise Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda, olayla ilişkilendirildikleri düşünülen iki şüpheli tespit edilerek gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildikleri ve tutuklandıkları bildirildi. Olayın nedeni ve detayları üzerindeki soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)