Kilis'te bugün öğlen saatlerinde meydana gelen trajik olayda, 15 yaşındaki Muhammet Mert Özdemir, arkadaşlarıyla birlikte serinlemek için girdiği Seve Barajı'nda boğularak hayatını kaybetti. İddiaya göre, Özdemir bir süre çırpındıktan sonra suya gömüldü ve kayboldu.

20240615Aw228935 6

Olayın hemen ardından bölgeye çağrılan 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar üzerine, itfaiye, AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri ile Adana Jandarma Su Altı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Su altı arama kurtarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda Muhammet Mert Özdemir'in cansız bedeni gölette bulundu.

Serinlemek Icin Baraja Giren 15 Yasindaki Cocuk Boguldu 3

Özdemir'in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Talihsiz gencin cenazesi, adli tıp kurumunda yapılacak işlemlerin ardından ailesine teslim edilecek ve defnedilmek üzere hazırlıklar yapılacak.

Serinlemek Icin Baraja Giren 15 Yasindaki Cocuk BogulduSerinlemek Icin Baraja Giren 15 Yasindaki Cocuk Boguldu 3Serinlemek Icin Baraja Giren 15 Yasindaki Cocuk Boguldu 1