Losev

Serdar Durer yılın fark yaratan öğretmeni oldu

Videoyu Aç Serdar Durer yılın fark yaratan öğretmeni oldu
A
a

Bitlis ilinde yapılan değerlendirme neticesinde, 2019 yılının "Fark Yaratan Öğretmeni" ve "Yılın İl Temsilcisi Öğretmeni" olarak seçilen Serdar Durer, 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesi ile, Cumhurbaşkanlığının ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın tertip ettiği kutlama ve resepsiyon programlarına katıldı.

Eski Milli Sporculardan, Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar DURER, öğrencileri ile birlikte Bitlis'teki kafelerintamamına kitap köşeleri yaptırıp, topladıkları binlerce kitabı bu kitap köşelerine bıraktılar.

Bu kitapları bırakmakla kalmayıp, okuma saatti, okudukları eserleri analiz etme, gençlerle yaşlıların tecrübelerini dinleme gibi çeşitli etkinlikleri de yapmaktalar. Bitlis birçok medeniyete beşiklik etmiş, açık hava müzesi bir şehir durumunda olup, Bitlis'te rehabilitasyon bekleyen birçok vakıf ve kültür eseri ile birlikte, viran hanelerin ve metruk yerlerin farklı amaçlarla kullanıldığını fark eden Öğretmen Durer, bu mekanların mevcut durumu için birçok farkındalık çalışması yapar.

Kırsal kesimlerde yaşayan çocukların ve gençlerin antropometrik yapılarını ölçme ve çeşitli spor alanlarına kanalize etmek gibi kıymetli bilimsel çalışmalara öncülük etmektedir.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.