Slayt Gösterisi
Losev

Serdar Durer: Çocukları Önce Sigaraya Alıştırıyorlar

Videoyu Aç Serdar Durer: Çocukları Önce Sigaraya Alıştırıyorlar
A
a

Düşünce Akademisi Başkanımız Serdar Durer, Madde Bağımlılığı ile ilgili açıklama yaptı.

DURER Açıklamasında şunları ifade etti; Öncelikle madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bana destek veren herkese içtenlikle teşekkür ederim. Herkese diyorum kendi çocuklarınıza, kendi torunlarınıza, kendi yarınlarınıza lütfen sahip çıkın.

Kendini bilmez bazı kişiler bu işleri kurcalamamam gerektiğini söylemişler. Bu ve benzer şeyleri dikkatte alıp, paylaşmak gibi şeyler fıtratıma aykırı, fakat toplum olarak hep birlikte hareket etmez isek, benim gibi insanlar hedef tahtasına bırakılabiliyor. Bu durumun vahametini göstermek için yazıyorum, görüntüler paylaşıyorum. İnanın gördüklerim ömrümden ömür götürmüş. Fazla değil, altı yıl önce durumun bu seviyeye geleceğini söylediğim vakit bana gülenler olmuştu. Hatta şunu demişlerdi; YAV HOCE HEÇ BİTLİS'TE EROİN OLO? Keşke haklı çıkmasaydım.

Serdar DURER sözlerine devamla; bu zehre bir çözüm bulunmazsa, 10 yıl sonra bir savaştan daha büyük kayıplar vereceğiz. Her evden Anneler, Babalar kendi elleriyle çocuklarını toprağa gömecekler. Bu sorun sadece Bitlis'te değil, tüm yurdumuzu sarmış durumda ve çok az insan bunun farkında.

Bazıları diyor ki; bu viran ve metruk yerler olmasa bile isteyen illa bir yolunu bulup bu iletti kullanır. Benimde tespitim şu; bu viran haneler, bu metruk yerler, madde bağımlılığına davetiye çıkarıyor. İddia ediyorum bu yerler olmasaydı, bu illet bu kadar başını alıp gitmemişti.

LÜTFEN ETRAFIMIZDAKİ HERKESİ UYARALIM. Herkes çocuğunu takip etsin. En çokta şuna dikkat edilsin, ÇOCUKLARI ÖNCE SİGARAYA ALIŞTIRIYORLAR.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.