Losev

Serdar Durer, Ak Parti'den Bitlis Adaylığını Açıkladı

A
a

Düşünce Akademisi Başkanı Serdar Durer Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu’na başvuru belgesini teslim eden Durer Bitlisli birçok kişi tarafından AK Parti binası önünde karşılandı.
 
Serdar Durer yaptığı açıklamasında şunları ifade etti;
 
Bitlis birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihin şafağında doğmuş, gezginlerin durağı, büyüklerin uğrağı, evliyalar diyarı bir kenttir. Bazı kaynaklara göre 7000 yıllık tarihe sahip bu kenttin sahipleri olarak bugüne kadar layığı ile kentimize sahip çıkamadığımız aşikârdır. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde ülkemizde son yıllarda büyük gelişmeler olmakta, her alanda atılımlar gerçekleşmektedir. Hükümetin ülkemizde yarattığı bu rüzgârdan ilimizin daha çok istifade etmesi için mücadele etmek gerektiğine inanıyorum.
 
Hükümetin Bitlisimize ve bölgemize pozitif bir ayrımcılık yaptığı, yine sayın başbakanımızın Bitlisimize ayrı bir sevgi ve ilgi duyduğu bilinen bir gerçektir. Ancak Bitlisimizin hak ettiği noktaya gelmesi, içinde bulunduğu sorunlardan, sıkıntılardan kurtulabilmesi içinde, ilimize duyulan bu sevginin daha çok icraata dönüşebilmesi için daha ciddi çalışmalar içerisinde olup, daha atak, daha enerji dolu olmak gerekiyor. Sayın Başbakanımızın öncülüğünde AK Parti Hükümetinin ülkemize yarattığı sinerjiden daha fazla istifade etmek gerekiyor. 
 
Kazanmam durumunda Bitlis hakettiği yere ziyadesiyle gelecek. Kangrenleşmiş sorunlarımız ilk iki yıl içerisinde çözülecek. 24 ay sonra daha mutlu, daha müreffeh, daha huzurlu bir kentte yaşamanın tadına bu kentte yaşayan herkes varacak.
 
Kişisel ikbal yada istikbal sevdasında değilim, hatta bilakis şimdiki kişisel rahatlığımı memleketime kurban edeceğim. Memleketimin insanına efendilik değil, hizmatkarlık yapacağım. Gecenin ikisinde başı ağrıyan hemşehrimiz, sabahın beşinde kardan yolu kapanan insanımız beni yanında bulacak. Ne gecem olacak nede gündüzüm… Şiarım hizmet ve hizmetkarlık olacak. Yukarı çarşıda vatandaşın derdiyle dertlenecek, aşağı çarşıda kahve köşesinde ki vatandaşı dinleyecek, hizmetkarlığını her yerde gösterecek bir belediye reisi ile herkes tanışacak.
 
Havası sert olsada, yüreği sıcak, eli mert insanımız her türlü hizmete layıktır. Hizmetkarlıkta bize düşmektedir.
 
Memleketime ve memleketimin insanına hizmetkar olmak için Adalet ve Kalkınma Partisi’n den aday adayıyım dedi.

 
bitlis belediye başkan adayları, bitlis ak parti adayları 2014, bitlis bdp adayları, bitlis belediye seçimleri 2014, akp bitlis belediye başkan aday adayları
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.