Losev

Sedat Peker, Can Dündar'ı idamla tehdit etti

Videoyu Aç Sedat Peker, Can Dündar'ı idamla tehdit etti
A
a

Sedat Peker Can Dündar'ı asmakla tehdit etti Tescilli suç örgütü lideri Sedat Peker, akademisyenlerin ardından şimdi de Can Dündar'ı asmakla tehdit etti.

Son olarak “Barış İçin Akademisyenler”in kanında duş almak istediğini söyleyen yer altı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker, bu kez de MİT TIR’ları haberi nedeniyle hapiste bulunan gazeteci Can Dündar’ı idamla tehdit etti.

Can Dündar, iki gün önceki köşe yazısında, “Keşke katil olsaymışız. Sadece kalemi ele alıp yazı yazdığımız, haber yaptığımız için tutukluyuz ve iki kez müebbet cezamız isteniyor ya… Kimler tutuksuz yargılanıyor, diye merak ettim,” diyerek Peker’i işaret etmişti.

Bugün kişisel internet sitesinde Dündar’ı hedef alan Peker, Bayırbucak Türkmenlerine giden TIR’ların durdurulması nedeniyle “binlerce bebek ve çocuğun şehit olduğunu” iddia etti.

Bununla da yetinmeyen Sedat Peker, Can Dündar’ı ‘paralel yapı’ üyesi olmakla suçladı.

Çete liderliğinden hüküm giymiş Peker, Dündar’ı ve MİT TIR’ları operasyonunda adı geçenleri de asmakla tehdit etti.

Peker, “Benim gibi düşünen on milyonlarca insandan bir tanesi cumhurbaşkanı olursa ilk işi idamın geri getirilmesi, ikinci işiyse Bayırbucak’ta şehit olan çocuklara ve bebeklere misilleme olarak sizlerin asılması olacaktır,” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.